Početna > Besplatna mobilna aplikacija Baby Growth Novalac

Besplatna mobilna aplikacija Baby Growth

Mame se često pitaju kako njihovo novorođenče napreduje u usporedbi s drugom djecom. Je li dovoljno pojelo? Je li količina popijenog mlijeka ovaj tjedan manja nego prošli tjedan? Traje li zatvor već previše dugo?

Medis ima rješenje za sve novopečene roditelje koji si postavljaju takva pitanja – razvili smo mobilnu aplikaciju Baby Growth Novalac za praćenje rasta dojenčadi i male djece. Mobilnu aplikaciju razvili smo uz pomoć mama koje su željele na jednostavan način nadzirati napredovanje svog djeteta u skladu s međunarodnim standardima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO). 


Baby Growth Novalac jedina je takva aplikacija dostupna na hrvatskom jeziku.

Možete upisati visinutežinukoličinu dnevnih obroka i broj pražnjenja crijeva svog djeteta te popratiti njegovo napredovanje tijekom mjeseca na grafovima koje možete izvesti na osobnu e-adresu.

U verziji 2.0. kao novost dodali smo i mogućnost jednostavne prijave putem društvenih mreža (Facebook, Twitter i Google+) te upisivanje i dodavanje fotografija važnih prekretnica u životu djeteta. Pa koja mama ne želi sačuvati uspomenu na djetetov prvi osmijeh, korak ili zubić? 

Također možete naći upute kako pripremiti mliječnu formulu za dijete i moguća rješenja za tegobe dojenčadi u određenoj dobi (kolike, bljuckanje, alergije…). Naši stručnjaci stoje vam na raspolaganju za pitanja.

Pogledajte videoprikaz aplikacije Baby Growth Novalac

Zamislite: nema više zapisivanja na papiriće koji se uvijek zagube. Nema više dnevnika razvoja u koji ste zaboravili upisati podatke. Jednostavno unesite podatke u aplikaciju na svom mobilnom telefonu ili tablici – gdje god se nalazili.

Sve unesene podatke možete s imenom i fotografijom djeteta poslati u lijepo oblikovanom dokumentu (.pdf) elektroničkom poštom. Radost zbog napredovanja djeteta možete dijeliti sa svojom obitelji i prijateljima na društvenim mrežama Facebook i Twitter – ali isključivo ako je to vaša osobna želja. Grafove s podacima možete otisnuti, što će biti osobito korisno prije posjeta pedijatru, koji će vas na temelju podataka za dulje razdoblje moći bolje savjetovati.

A što ako niste upisivali podatke već od rođenja djeteta? Nema veze, možete ih upisati naknadno te tako dopuniti mjesece koji nedostaju da graf napredovanja bude potpun.

POMOĆ: Za pomoć pri uporabi aplikacije možete se obratiti na adresu info@novalac.net, a pripremili smo i nekoliko najčešćih pitanja i odgovora.

Prednosti aplikacije Baby Growth:

  • jednostavna prijava
  • istodobno možete imati podatke za više djece u istoj aplikaciji
  • rast dojenčeta usporedit ćete s međunarodnim standardima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO)
  • dnevne količine popijenoga mlijeka i broj pražnjenja crijeva vizualno su prikazani na grafu
  • možete naći korisne informacije i moguća rješenja za tegobe dojenčadi u određenoj dobi (kolike, bljuckanje, alergije…) s obzirom na dob vašega djeteta
  • možete upisati bilješke i podsjetnik s alarmom (upitaj pedijatra, cijepljenje, rođendan itd.)
  • napredovanje svog djeteta možete dijeliti na društvenim mrežama Facebook i Twitter te putem elektroničke pošte
  • podatke možete izvesti u simpatičnom obliku spremnom za tiskanje – s fotografijom 
Učitajte besplatnu aplikaciju u trgovini Play (Android): Učitajte besplatnu aplikaciju u trgovini Apple (iOS):
 


Podaci navedeni u aplikaciji ne mogu zamijeniti mišljenje liječnika. Razvijač aplikacije, tvrtka Medis, d.o.o., ne snosi nikakvu odgovornosti za posljedice koje bi mogle nastati zbog uporabe ove aplikacije.