Početna > Klub Novalac > Registracija > Uvjeti uporabe kluba Novalac

Uvjeti uporabe kluba Novalac

Vlasnik i upravitelj Kluba Novalac jest Medis, farmaceutsko društvo, d.o.o. Uporabom internetskih stranica i usluga Kluba Novalac prihvaćate uvjete u cijelosti i dužni ste ih poštovati. Upravitelj internetske stranice može bilo kada promijeniti uvjete uporabe i objaviti promjene na ovoj stranici. O promjeni nije dužan izričito obavijestiti korisnike Kluba Novalac. Ako se služite Klubom Novalac, znači da se slažete s promjenama uvjeta uporabe.

1. Sadržaj Kluba Novalac

Cjelokupan sadržaj Kluba Novalac (tekstovi, grafika, logotipi, fotografije, crteži, programska oprema i drugi sadržaji) vlasništvo su farmaceutskog poduzeća Medis, d.o.o., ili autora sadržaja. Zabranjeni su prodaja ili nadogradnja sadržaja Kluba Novalac; bez pismene dozvole autora ili ovlaštene osobe zabranjeno je djelomično ili u cijelosti kopirati, razmnožavati, ponovno objavljivati, mijenjati, učitavati i širiti sadržaj Kluba Novalac. Neovlaštena uporaba objavljenih sadržaja Kluba Novalac može značiti kršenje odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima te drugih zakona. Korisnicima su dopušteni uporaba i pregled sadržaja Kluba Novalac, a pritom ne smiju kršiti autorska prava autora sadržaja. Tiskanje sadržaja Kluba Novalac radi pregledavanja i čitanja dopušteno je samo u nekomercijalne svrhe. Sadržaj na internetskoj stranici Kluba Novalac informativne je prirode, namijenjen je isključivo općem informiranju, a ni u kojem slučaju ne može zamijeniti osobni susret s liječnikom ili stručni savjet farmaceuta koji su jedini pozvani za pravilnu procjenu i zdravstvene savjete o vašim tegobama. Zato je pouzdavanje u sadržaj i informacije objavljene na internetskoj stranici Kluba Novalac na vlastitu odgovornost korisnika.

2. Registracija i zaštita privatnosti korisnika

Registracija i unos podataka u Klub Novalac dobrovoljni su, a korisnicima je osigurana anonimnost. Korisnici se slažu da Medis, d.o.o., i poduzeća grupacije Medis ili za to ovlaštena poduzeća u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka obrađuju njihove osobne podatke i osobne podatke njihove malodobne djece na neograničeno vremensko razdoblje. Prikupljeni podaci obrađuju se radi vođenja baze registriranih korisnika, praćenja statistike uporabe internetskog mjesta, radi poštanskog slanja poklona Novalac svakom nanovo registriranom korisniku te za povremeno slanje informacija o proizvodima Novalac i novostima. Bilo kada tijekom obrade osobnih podataka korisnik može pismeno zahtijevati da u roku od 15 dana trajno ili privremeno prestanemo obrađivati njihove osobne podatke i da ih o tome tijekom sljedećih pet dana obavijestimo o svom trošku. Registrirani korisnici koji se služe Klubom slažu se s definicijom svrhe obrade njihovih osobnih podataka i osobnih podataka njihove malodobne djece te dopuštaju obavještavanje na adresu, elektroničku adresu i telefon.

3. Novalacove i Medisove e-novosti

Prilikom registracije u Klub Novalac prijavljeni ste i na primanje Novalacovih i Medisovih e-novosti. Od dobivanja e-novosti možete se odjaviti bilo kada, a poveznicu za odjavu možete naći na dnu svakih primljenih e-novosti.

4. Obveze korisnika

Klub Novalac namijenjen je osobama koje traže informacije o prehrani djece, proizvodima farmaceutskog poduzeća Medis, d.o.o., i druge informacije. Sadržaji u Klubu Novalac dostupni su svim korisnicima, pa i neregistriranim, međutim pristup određenim sadržajima omogućen je samo registriranim korisnicima. Korisnici izjavljuju da su svi podaci koje su upisali u prijavni obrazac na ulaznoj stranici Kluba Novalac istiniti i odgovorni su za njihovu vjerodostojnost. Medis, d.o.o., ne odgovara za netočne podatke koje navode naši korisnici. Korisnici koji su dobili lozinku za pristup internetskim sadržajima Kluba Novalac dužni su zaštititi lozinku. Ne smiju je zlorabiti ili je otkriti trećoj osobi. Ako ustanove da je netko upao u njihov korisnički račun, dužni su nas o tome odmah obavijestiti na info@novalac.net.

Upravitelj pridržava pravo na sprječavanje pristupa korisniku ako se utvrdi ili sumnja da je korisnik svojim postupcima prouzročio poslovnu štetu farmaceutskom poduzeću Medis, d.o.o., ili ako korisnik na stranicama Kluba Novalac objavljuje komentare koji su uvredljivi, neprijateljski nastrojeni ili jezično neprimjereni. Takvi komentari bit će izbrisani bez upozorenja.

5. Odricanje odgovornosti

Upravitelj internetske stranice nije odgovoran za štetne posljedice uporabe sadržaja Kluba Novalac, za njihovu pravilnost, točnost, potpunost ili ažurnost; bilo kakvi kvarovi ili gubitak podataka koji su posljedica uporabe Kluba Novalac; eventualna oštećenja programske ili računalne opreme kojom upravljaju korisnici; slabo djelovanje ili nedjelovanje Kluba Novalac zbog smetnji ili nedjelovanja internetske mreže; smetnje djelovanja Kluba Novalac koje su posljedica više sile; netočne podatke korisnika koje oni upišu prilikom registracije u Klub Novalac.

6. Rješavanje sporova

Eventualne sporove rješavat će nadležan sud u Ljubljani.

Ljubljana, 17. ožujka 2011.