Početna > Klub Novalac > Registracija

Obavještavamo Vas da u ovom trenutku zbog novonastale situacije nismo u mogućnosti dostavljati poklone iznenađenja prilikom učlanjenja u Novalac klub. Svima Vama koji ste se učlanili do 18.3.2020., poklon iznenađenja biti će isporučen naknadno, po završetku trenutne situacije. Hvala Vam na strpljenju.

Registracija korisnika Kluba Novalac

Poštovani! Zbog izvanredne situacije događaju se kašnjenja kod slanja poklona dobrodošlice. Hvala na razumijevanju.

Molimo unesite svoje podatke:

Molimo provjerite svoje podatke za polja označena *

Podaci za prijavu

VašI osobni podatci

Želimo vam slati što prilagođenije novosti u skladu s dobom vašeg (budućeg) dojenčeta.

Upoznat/-a sam s time da ne mogu dobivati e-novosti, odnosno prilagođene e-novosti, sudjelovati u različitim akcijskim ponudama, nagradnim natječajima i marketinškim istraživanjima te dobivati besplatne uzorke ako ne dam suglasnost jer mi Medis Adria d.o.o. ne može osigurati usluge bez obrade mojih podataka.

Upoznat/-a sam s Politikom privatnosti a time i sa sljedećim: sa zakonskom osnovom za obradu i razdoblje pohrane osobnih podataka; upoznat/-a sam s time da upravitelj može proslijediti moje osobne podatke trećim osobama, odnosno povezanim društvima; upoznat/-a sam sa svojim pravima u vezi s obradom osobnih podataka, a posebno s pravom na povlačenje suglasnosti. Suglasnost mogu povući u bilo kojem trenutku na gdpr@medis-health.com, bez negativnih posljedica.

Upoznat/-a sam s činjenicom da Medis Adria d.o.o. može izvesti moje osobne podatke u treće države, pri čemu su moji osobni podaci zaštićeni na odgovarajući način.