Biti mama znači otkrivati svijet posve novim očima. Sve je novo, puno toga radim i osjećam prvi put. Ljubav, briga, sreća, utjeha, igra.

Svom mališanu želim dati samo najbolje.
I uspijeva ti. Dan za danom.

Zajedno 15 godina

I za Novalac vrijedi samo najbolje. Sigurnost, visoka kvaliteta i klinički potvrđena učinkovitost. Uz Novalac je već izraslo 200.000 mališana. Neki među njima sad su već pravi tinejdžeri! Nema ljepšeg od pogleda na sretnu mamu koja prati svoje dijete kako zdravo raste.

Zajedno nam uspijeva. Dan za danom. Već 15 godina!

Zajedno

Hvala vam što nam vjerujete i zajedno s nama gradite »mliječnu stazu Novalac«. Za vas smo povodom 15. godišnjice Novalaca pripremili dosta lijepih iznenađenja.

Poklon prilikom kupnje

Simpatična traka za uši

Novalac se već 15 godina svojom paletom proizvoda brine za zdrav razvoj i rast dojenčadi. Prigodom proslave obljetnice kod svake vaše kupnje Novalaca 2 i 3 te Novalac prenatalnih kapsula dobivate za dijete na poklon simpatičnu traku za uši.

Izaberite svoj Novalac
Darilo ob nakupu

Klub Novalac

Drage trudnice i mame!

Za vas smo pripremili nove i zanimljive sadržaje, korisne savjete, recepte… Pridružite nam se u roditeljskom Klubu Novalac.

Učlani se u Klub
Učlani se u Klub Novalac
Zajedno 15 godina

Važna obavijest: Majčino mlijeko najbolja je hrana za dojenčad. Mliječne formule primjenjuju se samo po preporuci stručnjaka s područja medicine, farmacije ili prehrane, odnosno druge stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i djetetu.