Play
Prvih 1000 dni

Prehrana od začeća
do 2. rođendana

Za mene i za moju
bebu

Briga za dojenče ne počinje danom kada se malo biće rodi, nego prije njegova začeća. Zdravlje i prehrana majke najvažniji su elementi za uspješan početak, tijek i završetak trudnoće.

Zdravje in prehrana matere sta ključna dejavnika za uspešen začetek, potek in zaključek nosečnosti.

Tih 1000 dana jedinstveno je vrijeme kada se razvijaju temelji za zdravlje djeteta za čitav život. Kako se fizički i psihički razvija, raste iz dana u dan, uči nove stvari i ima snažan imunološki sustav. Uravnotežena prehrana, primjerena tjelesna aktivnost i prava okolina omogućuju temelje za dobro zdravlje buduće mame i njezinog djeteta. Brojni stručnjaci istraživali su utjecaj prehrane na rizik razvoja bolesti kao što su pretilost, šećerna bolest, bolesti srca i krvožilnog sustava, astma i neki oblici raka.

Pozivamo vas na otkrivanje sadržaja na našim stranicama. Uz pomoć stručnjaka istaknuli smo najvažnije hranjive tvari na koje u pojedinom razdoblju morate obratiti pozornost. 

Želimo vam ugodnih, zdravih i što mirnijih prvih 1000 dana.

1000 dana

Jeste li znali da razdoblje od začeća do djetetovog drugog rođendana traje 1000 dana? 

O Novalacu

  • Kapsule najnovije generacije koji je primjeren za žene u vrijeme planiranja trudnoće te trudnice i dojilje.
  • Čitava paleta visoko kvalitetne mliječne hrane Novalac za optimalan rast i razvoj dojenčadi.
  • Mliječna hrana Novalac je klinički ispitana i dokazano učinkovita u rješavanju najčešćih probavnih tegoba dojenčadi: kolike, bljuckanje, česta glad, alergije, zatvor.
Katalog proizvoda O novalacu
O novalacu

Važna obavijest: Majčino mlijeko najbolja je hrana za dojenčad. Mliječne formule primjenjuju se samo po preporuci stručnjaka s područja medicine, farmacije ili prehrane, odnosno druge stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i djetetu.