Novalac proizvodi Novalac
proizvodi

Planiram trudnoću

U reproduktivnoj dobi ženama se preporučuje unos dovoljne količine folata najmanje tri mjeseca prije planiranog začeća. Budući da je unatoč zdravoj prehrani teško zadovoljiti dovoljnu dnevnu količinu folne kiseline, preporučuje se dodatak prehrani.

Pročitaj više

Trudna sam

Osjećaj kada postaneš svjesna da u tebi raste novi život jednostavno je neprocjenjiv! Pred tobom su prekrasni mjeseci! Što će se događati u trudnoći, kako se pripremiti za trudnoću i kasnije za sam porođaj, koje su prehrambene smjernice u trudnoći samo su neke od tema koje će dobro doći svakoj budućoj mami i riješiti mnoga trudnička pitanja.

Pročitaj više

Upravo sam rodila

Dobro došao, novi živote! Druženje i upoznavanje s novorođenčetom je prekrasno iskustvo za novopečene roditelje, ali ujedno donosi i mnogo promjena u vaš život.

Pročitaj više

Probavne tegobe dojenčadi

Probavne i druge tegobe dojenčadi mogu se pojaviti ubrzo nakon rođenja. Iako su privremene, mogu utjecati na kvalitetu života cijele obitelji. Zbog toga pročitaj savjete stručnjaka, prepoznaj problem na vrijeme i pronađi pravu mliječnu hranu za tegobe svoje bebe.

Pročitaj više

Prvi dani kod kuće

Novi član obitelji stigao je kući. Počinje razdoblje puno novih iskustava, pitanja, briga i emocija. To je potpuno razumljivo. Briga o bebi može biti naporna u prvoj godini, ali jamčimo ti da ćeš u mnogim stvarima neizmjerno uživati.

Pročitaj više

Prehrana dojenčadi

U prvoj godini novog života važna je zdrava prehrana majke i prehrana bebe nakon uvođenja krute hrane. Dojenje je najprirodniji i najbolji način prehrane dojenčeta u tom razdoblju, a mogu ti pomoći i mliječna hrana i ostali proizvodi Novalac koji zadovoljavaju sve prehrambene potrebe i osiguravaju optimalan rast i razvoj dojenčeta.

Pročitaj više

Svakodnevica dojenčeta

Maleni se razvija i više ne možete zamisliti život bez slatkog osmijeha, zajedničkih šetnji ili punih pelena. Iako ste kao porodica već stvorili svoje dnevne navike, svaki dan s dojenčetom donosi nešto novo.

Pročitaj više

Preporučujemo proizvod

Preporučujemo proizvod

  • Novalac prenatalne kapsule