Početna > Novosti > 2017 > POKLON uz dvostruko pakiranje Novalac 2

POKLON uz dvostruko pakiranje Novalac 2


Za naše cijenjene kupce pripremili smo posebnu ponudu – dvostruko pakiranje mliječne hrane Novalac 2 (2 x 400 g) s vlažnim maramicama Violeta (56 kom)*.
Dvostruko pakiranje Novalac 2 s poklonom dostupno je u svim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama kao i na Novalac web shopu.

Novalac 2 prijelazna mliječna hrana primjerena je za dojenčad od navršenih 6 mjeseci života. Sadrži sve bjelančevine, masti, ugljikohidrate, aminokiseline, vitamine i minerale koji su dojenčetu potrebni za razvoj i rast. Sva mliječna hrana Novalac vrhunske je kvalitete i proizvedena je u skladu s europskim i međunarodnim smjernicama.Nove, još mekše i nježnije Violeta Water care baby maramice poklon su uz kupnju dviju limenki mliječne hrane Novalac 2.
Maramice Violeta Water Care sadrže 99% pročišćene vode, koja se zbog najvišeg stupnja čistoće koristi u medicinske svrhe. Osim vode drugi je prirodni sastojak ekstrakt nordijske kupine, koja štiti i jača kožu te je dubinski hidratizira. Nordijska kupina ima 2 puta više vitamina C od limuna, a ulje iz sjemenke nordijske kupine bogato je kiselinama omega-3 i omega-6 te vitaminima A i E.

*Akcija traje do isteka zaliha.