Kartica vjernosti Kartica
vjernosti

Planiraš trudnoću?
Jesi li trudna? Upravo si rodila?

Odaberi svoje razdoblje i otkrij korisne sadržaje koje smo pripremili za tebe u suradnji sa stručnjacima. Dostupni su i najbolji proizvodi za tebe i tvoju bebu.

Preporučujemo proizvod

Preporučujemo proizvod

  • Novalac prenatalne kapsule

Visoka kvaliteta Novalac prenatalnih kapsula

Briga o bebi ne počinje onog dana kad se maleno stvorenje rodi, već i prije njegova začeća. Zato smo razvili Novalac prenatalne kapsule koje pomažu trudnicama od planiranja trudnoće, tijekom trudnoće i nakon poroda.

Više

Zašto je Novalac Prenatal optimalan izbor za trudnice i buduće majke

Tijekom trudnoće buduća majka snosi odgovornost ne samo za sebe, već i za bebu u razvoju, stoga je pravilna svijest ključna pri odabiru odgovarajućih dodataka prehrani.

Više

Priprema za trudnoću – skrb za pravilan razvoj dojenčeta započinje puno prije začeća

Briga o novorođenčetu ne počinje onog dana kada je novorođenče rođeno, već puno ranije, prije začeća.

Više

Abeceda nužnih vitamina u trudnoći

Vitamin A, B, C i D. Danas je na tržištu dostupno mnogo vitamina za trudnice, a osim ove abecede vitamina, važno je da ti dodaci sadrže i pravu količinu minerala i masnih kiselina

Više

Proizvodi za majku i bebu

S našim Novalac prenatalnim kapsulama, sva tri čarobna razdoblja su bezbrižna. Brinemo se za sve bebe do 3. godine, uključujući one s probavnim problemima ili alergijama, zahvaljujući raznolikom asortimanu proizvoda Novalac.

Preporučuju nas stručnjaci

Poučni sadržaji

Skupina stručnjaka pripremila je brojne teme u kojima odgovaraju na najčešća pitanja o začeću, trudnoći i početnom razdoblju majčinstva.

Trudna sam

Trudna sam

Osjećaj kada postaneš svjesna da u tebi raste novi život jednostavno je neprocjenjiv! Pred tobom su prekrasni mjeseci! Što će se događati u trudnoći, kako se pripremiti za trudnoću i kasnije za sam porođaj, koje su prehrambene smjernice u trudnoći samo su neke od tema koje će dobro doći svakoj budućoj mami i riješiti mnoga trudnička pitanja.

Pročitaj više